Holymary.se drivs av företaget Intima Svenska AB som även driver Intima.se sedan nästan 20 år tillbaka, med gedigen erfarenhet inom intim, sex och hälsobranschen.  Då denna klitorisolja under 2 års tid varit Intimas bästsäljande produkt valde vi att låta den stå på egna ben och öppnade denna nätbutik med HolyMary som frontfigur. Holymary säljs fortfarande i Intimas butik på Drottninggatan 36 i Norrköping och såklart här på HolyMary.se!

Vi vill hjälpa varje enskild individ att nå ett meningsfullt sexliv med sig själv, i relation eller med partners!

Intima.se har en bred mängd av lust och potenshöjande medel, stimulerande oljor, sexleksaker, intimvårdsprodukter och massagetillbehör med mera. Detta utbud hittar du i butiken i Norrköping och i vår andra onlinebutik Intima.se.

Vår kunniga personal svarar på era frågor direkt i butik eller via e-post och försöker alltid hjälpa dig på bästa sätt att hitta rätt intimrodukter efter dina önskemål och behov. Ingen fråga är för genant eller oviktig, vi finns här för att DU skall känna dig trygg och tillfreds med dina val!

HolyMary är den stimulansolja som verkat som mest intensivt på alla kön och åldrar efter vår marknadsundersökning samt försäljningsmässigt. Önskar du testa produkten innan du beställer hem den så är du välkommen in till oss på Drottninggatan 36 i Norrköping, där vår trevliga personal låter dig testa produkten på läpparna, som är nästintill lika känsliga som en klitoris, för att kunna föreställa dig hur effekten skulle kännas om du använde den på rätt sätt…

Väl mött på
Intima och HolyMary.se